Ekstra services

Prisgaranti/

prismatch


Vi har prisgaranti/-match, så kan du finde vores briller, solbriller eller kontaktlinser billigere i en anden butik, får du dem til samme pris hos os.


Så når du ser reklamer med "aldersrabat på massevis af stel", "gratis solbriller inkl. i linseabonnement" eller andre tilbud og det er på produkter, som vi også tilbyder, kan du få de samme tilbud på samme tidspunkt hos os.


Så hvorfor gå andre steder hen, når du kan få det til samme pris hos os?

 

PRISGARANTI PÅ BRILLER OG LINSER

Finder du eller får du tilbudt vores briller eller linser billigere hos en anden optiker, får du den til samme pris eller udbetalt differencen til din konto i op til 14 dage efter dit køb.


PRISMATCH PÅ SOLBRILLER

Finder du eller får du tilbudt vores solbriller billigere hos en anden fysisk butik i EU, får du den til samme pris hos os.


Regler for Prisgaranti/-match

- Pris eller tilbud skal kunne dokumenteres.

- Pris skal være den endelig pris, dvs. inkl. alle tillæg for levering.

- Pris skal være for samme produkt, dvs. er prisen uden tilretning af brille, uden linsekontrol, uden efterfølgende service, etc. er det samme produkt til samme pris vi kan levere.

- Pris skal være over indkøbspris, dvs. sælger en butik produkter til under vores indkøbspris, f.eks. ifm. udsalg, gælder denne service/garanti ikke.Ekstra services

ved køb af briller


TILFREDHEDSGARANTI

Der indebærer en måneds fri ombytning af stel mod betalings af eventuelle differencer*. Er nye glas nødvendige leveres de til halv pris.  (*Gælder dog ikke ved bestilte stel.)


TILVÆNNINGSGARANTI

Vi garantere for, at du højest skal bruge en måned på at vænne dig til at bruge glassene. For de fleste går det dog langt hurtigere. Hvis du mod forventning alligevel ikke kan vænne dig til glassene indenfor en måned, indikeret af ny synsprøve, bytter vi dem. (Gælder dog ikke, hvis en styrke forandring skyldes sygdom.)


SE-SERVICE

Gratis justering, stramning og justering af skruer, ultralydsrensning/pudsning,  og evt. udskiftning af næsepuder.


INDKALDELSE TIL "SYN"

Ligesom hos tandlægen sender vi en påmindelse om eftersyn. På den måde kan vi holde øje med, om din brille løsning er up-to-date.


24 MDR. REPARATIONSGARANTI

Reparation til 25 % af dagsprisen på skadestidspunktet, ved pludseligt opståede skader.

(Reparationsgarantien omfatter ikke skader, der dækkes af anden forsikring, social lovgivning eller lignende. Garantien dækker ikke totalskade, tab, tyveri eller ved styrkeændringer på glas.)


FORSIKRINGSSKADE TILBUD

Ved forsikringsskader (totalskade) giver vi dig 25 % rabat på nye briller.

Ekstra service

ved køb af linser


EKSTRA LINSEKONTROLLER

Hvis du skulle får problemer med dine linser, laver vi en eller flere gratis ekstra kontroller, for at hjælpe med at finde en løsning. Det kan f.eks. være i forbindelse med øjenirritation, der kan skylde øjenbetændelse, hvor en normal praktiserende læge ofte har svært ved at se, om irritationen måske også skyldes problemer på din hornhinde og henvise dig til en øjenlæge.


INDKALDELSE TIL "SYN"

Ligesom hos tandlægen sender vi en påmindelse om eftersyn. På den måde kan vi holde øje med, om din linse løsning er up-to-date. Du skal til mindst en kontrol hver 12 måned for at få udleveret linser hos os.


LINSESIKRING

Skulle du komme til at tabe eller ødelægge nogle af dine linser, har du mulighed for at købe ekstra linser til en speciel billig pris. (Linser med fejl erstattes naturligvis uden beregning.)


LINSERABAT

Køber du dine linser hos os, får du 20 % rabat på køb af briller og solbriller til dig selv. (Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.)