Visioffice X opmålingsudstyr

Visioffice X opmålingsudstyr


Essilor® Visioffice™ X sikrer den perfekte opmåling - hver gang og er den nyeste version af den nyeste generation af opmålingsinstrumenter.


Systemet bruger både video, spejl med indbygget skærm og virtual reality.


Du kan prøve nogle af vores nye stel med Visioffices X videospejl. Det er et effektivt værktøj, når du skal finde ud af hvilke stel, der klæder dig bedst. Og en stor hjælp for dem, der har høj styrke i glassene og vanskeligt ved at se uden briller.


Ved hjælp af en række spørgsmål, kan vi tegne din personlige behovsprofil, som du kan få med hjem.


Kig forbi og oplev hvor præcist, vi nu kan tilpasse glas til det enkelte stel og din individuelle synsadfærd. Og finde ud af om du er en "headmover" eller en "eyemover". Vi bruger nemlig vores syn forskelligt, fx når vi læser og ser langt væk. Det har stor betydning, når vi skal placere læsefeltet i progressive glas Visioffice X gør det muligt at opnå endnu bredere læsefelt, større skarphed og komfort.

Eyecode er måling i 3D

Dit øje har en anden størrelse og form end mit øje. Det kommer ikke bag på os, at vores øjne er unikke. Men det kommer bag på de fleste, at de hidtil har måttet nøjes med gennemsnitsmål. Essilor er med EyeCode de første, der kan måle hvordan øjet faktisk bevæger sig i 3D. Og korrigere for det, når vi sliber det individuelle glas.


Eyecode er tilgængelig gennem Essilors revolutionerende måleudstyr Visioffice X.


Individuelle mål giver højere præcision Alle øjne er forskellige i størrelse og form. Indtil nu har vi måttet nøjes med gennemsnitsmål for et gennemsnitøje. Det giver fejl - og dermed dårligere synsoplevelse. Det kan vi nu måle helt individuelt. De kunder, der får målt deres Eyecode, oplever markant større præcision i deres glas.


Med Eyecode kan vi finde hvert enkelt øjes unikke kode.


Kom ind og få målt din unikke Eyecode.