Brilleglas

Brilleglas

Hvert brilleglas er unikt. Det er fremstillet og specialslebet, så det passer til dit nye brillestel og til dit syn.


Vi er ikke bundet af én "glasaftale", som begrænser dit og vores udvalg af brilleglas. Vi har flere hundrede glas, at vælge i mellem fra mange forskellige glassliberier og vælger det glas, som ud fra dit behov og budget passer bedst til dig.


Glas eller plast?

Fordelene ved plast er lav vægt og høj brudstyrke, og ulempen, at plast lettere bliver ridset. Det kan overfladebehand-les, så det bliver mere modstandsdyg-tigt over for ridser. Hvis vægten er vigtig, er plast en god løsning. Til randløse briller anvendes normalt plast.

Med højtbrydende glas kan man få både høj styrke og lav vægt. Højtbrydende glas forstærker lysets brydning, og dermed kan man opnå høj styrke med tynde og dermed lette glas.


Både glas og plast kan antirefleks-behandles,  så op til 99 % af de irriterende reflekser fjernes.Glastyper:

Enkeltstyrkeglas. Har samme styrke i hele glasset.


Dobbeltslebne (Bifocale). Har to styrker: Afstandsstyrke øverst og læsefelt nederst. Der er synlig overgang mellem synsfelterne.


Glidende overgang (Progressive glas). Flerstyrkeglas med glidende overgang har afstandsfelt øverst og glidende overgang til læsestyrke nederst.


- og prisen?

Der er en tæt sammenhæng mellem pris og kvalitet. Billigere glas er tungere, tykkere, er "urene" og giver større forvrængning i synsfeltets yderområde. Glas i et højere prisleje giver fordele som lav vægt, høj brudstyrke, er "klart" og giver minimal forvrængning.


Hos os kan du købe en brille inkl. flerstyrke letvægtsglas med glidende overgang med hærdning og antirefleks-behandling fra 1.698,00 kr. eller en brille inkl. enkeltstyrkeglas fra 400,00 kr. med prisgaranti.

Nye lette glas er en helt ny fornemmelse.