Brilleglas

Glastyper:

Enkeltstyrkeglas. Har samme styrke i hele glasset.


Dobbeltslebne (Bifocale). Har to styrker: Afstandsstyrke øverst og læsefelt nederst. Der er synlig overgang mellem synsfelterne.


Glidende overgang (Progressive glas). Flerstyrkeglas med glidende overgang har afstandsfelt øverst og glidende overgang til læsestyrke nederst.


- og prisen?

Der er en tæt sammenhæng mellem pris og kvalitet. Billigere glas er tungere, tykkere, er "urene" og giver større forvrængning i synsfeltets yderområde. Glas i et højere prisleje giver fordele som lav vægt, høj brudstyrke, er "klart" og giver minimal forvrængning.

Nye lette glas er en helt ny fornemmelse.

Brilleglas

Hvert brilleglas er unikt. Det er fremstillet og specialslebet, så det passer til dit nye brillestel og til dit syn.


Glas eller plast?

Fordelene ved plast er lav vægt og høj brudstyrke, og ulempen, at plast lettere bliver ridset. Det kan overfladebehandles, så det bliver mere modstandsdygtigt over for ridser. Hvis vægten er vigtig, er plast en god løsning. Til randløse briller anvendes normalt plast.

Med højtbrydende glas kan man få både høj styrke og lav vægt. Højtbrydende glas forstærker lysets brydning, og dermed kan man opnå høj styrke med tynde og dermed lette glas.


Både glas og plast kan refleksbehandles,  så op til 99 % af de irriterende reflekser fjernes.


    Adresse:

    Paludan Optik ApS

    Sankt Clemens Torv 15

    8000 Aarhus C


     Kontakt:

     Tlf.: 86 12 09 44

     Fax: 86 12 02 86

     mail@paludanoptik.dk

   

    Åbningstider:

    Mandag-torsdag: 

    Fredag:         

    Lørdag:         

Copyright © Paludan Optik All Rights Reserved. Paludan Optik er et registreret varemærke. Andre varemærker, der nævnes på denne web-side tilhører de respektive varemærkers ejere. Vi bruger kun cookies ifm. vores WEB-SHOP.