Børn og briller

Problemer med samsyn

Barnets problemer kan skyldes et dårligt samsyn. Det betyder, at øjnene ikke arbejder ordentligt sammen, og det kan betyde vanskeligheder med at fokusere og dermed f.eks. med at læse. Et dårligt samsyn forringer koncentrationsevnen.


Husk, at kontaktlinser også kan være en mulighed for dit barn.


Ring eller kom forbi, hvis du er i tvivl, om dit barn har synsproblemer.

Synsfejl eller regnefejl?

Børn og briller

Flere og flere børn får briller. Og langt de færreste opfatter det som et handicap. Tværtimod. Det er ”tjekket” at gå med briller, og et godt syn er afgørende også for barnets livskvalitet og indlæringsevne.


Der kommer hvert år nye brilleserier til børn, og flere af de kendte sportsmærker fremstiller briller til børn. Briller er ingen hindring for sport.


Skal dit barn have briller?

Som forældre skal man være opmærksom på, om barnet ofte har hovedpine, koncen-trationsbesvær ved læsning, gnider sig i øjnene, kniber øjnene sammen, helst vil se fjernsyn helt tæt på eller læser med en hånd for det ene øje. Hvis man observerer flere af disse punkter, bør man kontakte en øjenlæge eller bestille tid til en synsprøve hos os.


    Adresse:

    Paludan Optik ApS

    Sankt Clemens Torv 15

    8000 Aarhus C


     Kontakt:

     Tlf.: 86 12 09 44

     Fax: 86 12 02 86

     mail@paludanoptik.dk

   

    Åbningstider:

    Mandag-torsdag: 

    Fredag:         

    Lørdag:         

Copyright © Paludan Optik All Rights Reserved. Paludan Optik er et registreret varemærke. Andre varemærker, der nævnes på denne web-side tilhører de respektive varemærkers ejere. Vi bruger kun cookies ifm. vores WEB-SHOP.