Shop info

GENERELLE OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN IFM. DENNE WEB-SHOP:

 

Virksomhedens juridiske navn: Paludan Optik ApS

 

Selskabsform: Anpartsselskab

 

CVR-nummer: 26626048

 

Fysisk adresse: Skt. Clemens Torv 15, st. mf., DK-8000 Aarhus C

 

 

PERSONDATAPOLITIK

 

• For at du kan indgå en aftale med os via WEB-SHOPPEN skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse.

 

• Personoplysninger bliver ikke transmitteret krypteret.

 

• Personoplysninger via WEB-SHOPPEN opbevares ikke krypteret.

 

• Personoplysningerne i forbindelse med dit køb registreres og opbevares i 5 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle reklamationssager, hvorefter oplysningerne slettes.

 

• Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

 

• Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

 

• Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

• Vi bruger kun disse oplysninger til at sende din vare og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå.

 

Desuden vil du efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse via e-mail.

 

• Vi er en selvstændig butik, der ikke giver dine oplysninger videre til andre. Vi opvarer dine data sikkert men ukrypteret.

 

• Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

 

• Som registreret har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os via e-mail: mail@paludanoptik.dk

 

• Den dataansvarlige er Paludan Optik ApS.

 

 

PRISER

 

Alle priser er gældende udsalgspriser inkl. 25% moms.

 

 

FORTRYDELSESRET

 

Du kan give fysisk fremmøde på vores adresse og der returnere varen og fortryde købet. Adressen er: Paludan Optik ApS,

Skt. Clemens Torv 15, DK-8000 Aarhus C.

 

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

 

Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

 

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

 

Forbrugeren hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men varen skal fremstå helt ny ved returnering. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens og dens indpakning handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur, skal varen fremstå helt ny. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi købsbeløbet modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. I tilfælde af returnerede varer, hvor der ske en hel eller delvis refusion af købesummen, sker refusionen normalt ved bankoverførsel, og EyeShop.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Vigtigt! Fortrydelsesret gælder ikke for / kan ikke benyttes for:

 

- Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg;

 

- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

 

OBS!!

 

Kontaktlinser, kontaktlinsevæsker og "briller lavet efter mål" er et medicinsk produkt og er således ikke omfattet af købeloven, der giver tilladelse til at åbne et produkt og kontrollerer, at det fungerer.

 

Kontaktlinser og kontaktlinsevæsker kan dermed ikke returneres, hvis orginal emballagen er åbnet eller ødelagt.

 

I forbindelse med "briller lavet efter mål", kan kun brillestellet returneres.

 

Du vil få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen med behandlingen af din fortrydelse.

 

REKLAMATIONSRET

 

Paludan Optik ApS yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

 

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Paludan Optik ApS indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder EyeShop.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

 

Som forbruger har man 24 måneders reklamationsret efter at varen er modtaget, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

 

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles EyeShop.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder EyeShop.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger og ikke ekstra omkostninger, som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder.

 

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

 

Ved reklamation forbeholder vi os retten til at sende varen til undersøgelse hos leverandøren. Hvis det viser sig, at reklamationen ikke bliver godkendt, på grund af forkert anvendelse af varen, kan du blive opkrævet 250 kr. i undersøgelsesgebyr.

 

Når du ønsker at reklamere over et produkt kan du sende varen retur eller give fysisk fremmøde på vores adresse.

 

Mærk venligst forsendelsen "Reklamation" og vedlæg kopi af faktura.

 

Reklamations adressen er: Paludan Optik ApS, Skt. Clemens Torv 15, DK-8000 Aarhus C.

 

Forsendelse

 

Kunden er selv ansvarlig for forsendelsen til Paludan Optik ApS. Vi anbefaler, at sende enheden som en pakke med forsikring, da dette garanterer dels, at forsendelsen er forsikret under fragten og ydermere kan spores. Sendes enheden som almindeligt brev, er der ingen forsikring og ej heller nogen mulighed for at spore forsendelsen - derfor frarådes dette på det kraftigste.

 

Tilsendte bliver efter endt reparation, medmindre andet er angivet, sendt retur til afsenderadressen.

 

Vi bruger Post Danmark, DAO og GLS til forsendelser.

 

 

Jurisdiktion

 

Aftaler med Paludan Optik ApS indgås på dansk.

 

Når du handler med Paludan Optik ApS, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven.

 

 

ANSVARSFRASKRIVELSE:

Paludan Optik ApS kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter dansk lovgivning.

 

Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

 

 

 

Adresse:

Paludan Optik ApS

Sankt Clemens Torv 15

8000 Aarhus C

Kontakt:

Tlf.: 86 12 09 44

Fax: 86 12 02 86

mail@paludanoptik.dk

 

Åbningstider:

Mandag - torsdag: 10.00-17.30

Fredag: 10.00-18.00

Lørdag: 10.00-14.00

 

Copyright © Paludan Optik All Rights Reserved. Paludan Optik er et registreret varemærke. Andre varemærker, der nævnes på denne web-side tilhører de respektive varemærkers ejere. Vi bruger kun cookies ifm. vores WEB-SHOP..